СЪЖАЛЯВАМ НО НЯМА ТАКАВА СТРАНИЦА НА СЪРВЪРА НИ!

Магазин и сервиз SPARKY Варна

Продажба и извънгаранционен ремонт на професионални, полупрофесионални и хоби ръчни и електроинструменти резервни части и консумативи.

Работим с известни и доказали се марки на пазара като: Makita, Bosch, DeWalt,Stanley, Metabo, HiKOKI, Festool, SKIL, COLLOMIX, Black&Decker и др.

НАМЕРЕТЕ НИ

Над 25 години

Фирма „ДЕА“ЕООД е създадена преди повече от 25 години в гр. Варна с предмет на дейност оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на българския бранд за производство на електроинструменти SPARKY.

Развитие

През годините сме се наложили като един от най-добрите сервизи в североизточна България с клиенти от всяка точка на страната. Основната ни цел е да предложим бързо и качествено сервизиране на Вашите електроинструменти и да създаваме дълготрайни и коректни отношения с всички настоящи и бъдещи клиенти!

Какво правим?

Отремонтираме ъглошлайфи, перфоратори, къртачи, бормашини, прободни триони-зеге, верижни триони, шлайф машини, фрези, отрезни , акумулаторни винтоверти и др. Предлагаме рециклиране на батерии за акумулаторни инструменти. Влагаме само оригинални резервни части и консумативи,извършваме профилактика, диагностика и консултации за правилна експлоатация на машините. Сервизът разполга спомощни професионални ръчни инструменти,машини за почистваме на силно замърсяване от прах и строителни отпадъци, тестери за пробиви на кабели, специални разтвори за почистване от наслоени масла и греси и др. Сервизните ни техници са с необходимото образование и опит,което гарантира високо професионално ниво!

КОНТАКТИ

Адрес:

ул. „Фредерик Жолио Кюри“ 66, 9000 Христо Ботев, Варна

Работно време: Понеделник - Петък: 8:30 - 17:30 ч.
Почивни дни: Събота и Неделя

E-mail / FB:

E-mail: info@sparky-varna.eu

FB: @sparky.varna.eu

Телефони:

тел: 052 621 492

моб.: 0888 240 578